OR

Onze school heeft op de locatie Deltalaan een ouderraad (OR). Deze zet zich in om het contact tussen ouders en school te bevorderen. Ze organiseren in samenwerking met het schoolteam en andere ouders de verschillende activiteiten die tijdens het schooljaar plaatsvinden. Zo is de ouderraad actief bij het sinterklaasfeest, het kerstfeest, het paasfeest, het zomerfeest, diverse sportactiviteiten en tal van andere activiteiten. Zonder de hulp en inzet van de OR zijn veel extra activiteiten binnen de school niet mogelijk. Als het nodig is, vindt er overleg plaats tussen de oudergeleding van de MR en de leden van de OR. De leden van de OR worden gekozen door de ouders.

leden van de OR locatie deltalaan

• Mw. B. Haksteen (voorzitster)
  • Mw. A. den Ottelander
  • Mw. N. Schenk
  • Mw. M. Verloop
  • Mw. C. Vlot
  • Mw. A. de Bruijn
  • Mw. M. Hoogendorp

Voor vragen en/of informatie kunt u een mailtje sturen naar de ouderraad:
ouderraad@annedevriesschool.nl

BAANHOEK WEST

Locatie Baanhoek West heeft vanaf schooljaar 2018-2019 geen OR meer. Activiteiten worden georganiseerd door verscheidene ouders van de Baanhoek West, welke gevraagd worden tijdens de kennismakingsgesprekken.

Locatie Deltalaan

Deltalaan 200