oktober 2018
De maand oktober is voorbij gevlogen. We hebben deze maand van alles meegemaakt. Zo hebben we een techniekles gehad van 't Gilde, een gastles van de brandweer en heeft groep 8 de drempeltoets gemaakt, als voorbereiding op de middelbare school.

Tijdens de techniekles hebben de kinderen geleerd wat nu allemaal techniek is. Vervolgens zijn ze zelf aan de slag gemaakt en hebben ze van petflessen een waterraket gemaakt. Deze hebben we vervolgens buiten de lucht in geschoten. Wat gingen de raketten onwijs hoog de lucht in!

Tijdens de gastles van de brandweer hebben we geleerd hoe je in verschillende situaties het beste kunt reageren. We hebben hier een hoop van geleerd.

De één na laatste week voor de herfstvakantie heeft groep 8 het Drempelonderzoek gemaakt. Wat is er deze week hard gewerkt zeg, uiterste concentratie. Ook groep 7 heeft super rustig gewerkt, wat heel fijn was voor groep 8.