Dankdag
7 november was het dankdag.
Het thema van dankdag 2018 was: ‘Alles geef ik U!’ We hebben geluisterd naar het verhaal van de weduwe die haar laatste muntjes weggeeft.
Het centrale bijbelgedeelte is Markus 12:38-44. Dit gedeelte gaat over de gift van de weduwe. Ze geeft haar hele levensonderhoud weg. Jezus leert ons hiermee iets over dankbaarheid en vertrouwen. Wij hebben de schatkist gevuld met muntjes. We hebben allemaal iets opgeschreven waar we dankbaar voor mogen zijn.

Een kijkje in de gymles
Tijdens de gymles hebben de kinderen aan acrobatiek gedaan. Ze moesten goed samenwerken zodat er een menselijk bouwwerk ontstond. Dit konden ze erg goed. Er werd ook hard gelachen als er een bouwwerk instortte. Er lagen kaarten met voorbeelden die de kinderen na konden maken. * ster betekende een makkelijke kaart en *** een moeilijke kaart. Hieronder ziet u een aantal trucjes die de kinderen hebben gedaan.